Kids&Us Berga

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Marta Escobet

  Marta Escobet

  La Marta és extrovertida, amb molta paciència i amb facilitat per a treballar en equip. A més d'anglès la Marta parla suec. Li encanta treballar amb nens i sempre està alegre i de bon humor!

 • Eva Renales

  Eva Renales

  L'Eva és la Coordinadora Acadèmica del centre i la que porta més temps amb nosaltres. Li encanten els esports de muntanya i viatjar. Ha cursat diferents estudis relacionats amb l'anglès i l'ensenyament a Gran Bretanya.

 • Karla Vinces

  Karla Vinces

  La Karla és una professora alegre, divertida i que li encanten els nens! Va realitzar els estudis secundaris als Estats Units i manté un accent americà inconfusible!

 • Paula Font

  Paula Font

  La Paula ha acabat el Grau en Estudis Anglesos i ja és el tercer curs que està amb nosaltres. Li encanta llegir i si és en anglès encara millor! Gaudeix amb tots els nivells però sobretot amb els més grans.

 • Sara Aguilar

  Sara Aguilar

  la Sara prové del món de Kids&Us, doncs ja era professora anteriorment en un altre centre. És familiar, li agrada treballar amb nens i és molt entusiasta.

 • Stefania Borràs

  Stefania Borràs

  L'Stefi és alegre, divertida i li encanta treballar a Kids&Us. És molt aventurera i li encanta viatjar. Tot i que va néixer a la platja, és una apassionada de la muntanya i dels animals!.

 • Pau Ribera

  Pau Ribera

  El Pau té una energia inesgotable, li agrada treballar amb nens i sempre està content!

 • Anna Planas

  Anna Planas

  L'Anna és la més jove de l'equip. Estudiant de magisteri en llengua anglesa, li apassiona la seva feina.

Compartiu-ho >