Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Berga

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Marta Escobet

  Marta Escobet

  La Marta és extrovertida, amb molta paciència i amb facilitat per a treballar en equip. A més d'anglès la Marta parla suec. Li encanta treballar amb nens i sempre està alegre i de bon humor!

 • Anna Venturós

  Anna Venturós

  l'Anna es una autèntica Girl Scout. És una experta monitora de temps lliure i li encanta treballar amb nens. Entre setmana dedica el seu temps a ensenyar anglès als nostres alumnes de Kids&Us. Està graduada en Llengües Aplicades i a més d'anglès també parla francès.

 • Eva Renales

  Eva Renales

  L'Eva és la Coordinadora Acadèmica del centre i la que porta més temps amb nosaltres. Li encanten els esposts de muntanya i viatjar. Ha cursat diferents estudis relacionats amb l'anglès i l'ensenyament a Gran Bretanya.

 • Rodica Natarau

  Rodica Natarau

  La Rodica és una professora carinyosa, dedicada i amb moltes ganes de fer que els nens aprenguin! A més d'anglès, la Rodica també parla francès.

 • Queralt Aymerich

  Queralt Aymerich

  A més dels nens, la Queralt és una apassionada de la música. La seva dedicació és excepcional, li encanten els nens i l'ensenyament de l'anglès.

 • Mar Rosell

  Mar Rosell

  La Mar està graduada en Estudis Anglesos i ha treballat com a professora d'anglès amb anterioritat. És carinyosa, pacient i treballar amb nens és la seva passió!

 • Karla Vinces

  Karla Vinces

  La Karla és una professora alegre, divertida i que li encanten els nens! Va realitzar els estudis secundaris als Estats Units i manté un accent americà inconfusible!

Compartiu-ho >